INSCHRIJVEN 2020

Al onze groepen zitten volzet!

Praktische info

  • Per week zijn er 2 linken voorzien: ‘Inschrijvingen’ en ‘Wachtlijst’. Wanneer uw zoon-/dochterlief hun klasgroep er niet meer tussen staat op de 1e pagina onderaan, betekent dit dat de groep volzet is. Dan moet je de link ‘wachtlijst’ aanklikken en invullen. Deze personen ontvangen binnenkort meer info van ons per mail.
  • Je moet op voorhand niet ingelogd zijn, geen account aanmaken en je niet registreren.
  • De inschrijving is PER KIND én PER WEEK. Het invullen van een inschrijvingsformulier duurt 2 à 3 minuten. 
  • Geef zeker het juiste e-mailadres in!! Deze moet 2x worden ingevuld doorheen het formulier.
  • Betaal achteraf pas! Schrijf eerst jullie kinderen allemaal in. Na elke inschrijving krijgen jullie 2 mails (check ook zeker SPAM). De ene mail is een overzicht van jullie ingevulde gegevens in de fiche. De andere mail omvat de info omtrent de betaling. Jullie hoeven dus niet na elke inschrijving onmiddellijk de betaling uit te voeren. Dit kan dus achteraf, binnen de 7 dagen.
  • *Als kind 1 is ingeschreven, verschijnt onderaan de pagina ‘nog een antwoord verzenden’. Als je hierop klikt, wordt automatisch een nieuw formulier geopend en kan je onmiddellijk het volgende kind inschrijven, in dezelfde week
  • *Bovenaan het formulier staat in welke week je inschrijft, kijk dit dus steeds goed na!
  • Om eventuele problemen of vragen op te lossen, zijn wij gedurende de inschrijvingsperiode bereikbaar op onze BokalGSM: 0498 77 92 12. 

Wij kijken er naar uit om onze Bokallers terug te zien! :))

.

.

We merken dat (door overbelasting van onze mailbox maandag) niet iedereen na inschrijving een mail heeft ontvangen voor de betaling.
Bij deze de informatie van de mail:

De inschrijving is definitief van zodra het inschrijvingsgeld is overgeschreven op het rekeningnummer van Bokal: BE46 0689 0410 8836. 

Het inschrijvingsgeld bedraagt €25 per kind per week en eenmalig €3 voor de verzekering.

Mini’s (peuterklas/eerste kleuterklas, vanaf 3j) die de hele week een halve dag komen betalen €15 per week.

Als mededeling vul je de naam + voornaam van je kind in + de week waarvoor je inschrijft.

Daarnaast willen we jullie laten weten dat we bezig zijn met te kijken welke kinderen van de wachtlijst naar Bokal kunnen komen. Ten laatste morgenavond zouden jullie een bericht moeten krijgen of je kind al dan niet kan komen.

Bij vragen kunnen jullie steeds een bericht/mail sturen!