Animator in spe

Infoavond nieuwe leiding 2021

 
Droom je ervan om kinderen een leuke zomer te bezorgen en jezelf ook echt te amuseren? Ben je geboren in 2005 of vroeger en heb je nog wat tijd vrij in augustus? Overweeg dan om ons Bokal-animatorenteam te versterken!
Hoe? Schrijf je in via de inschrijvingslink die terug te vinden is op onze Facebook-pagina. We communiceren binnenkort de link om het infomoment te volgen.
Wanneer? Vrijdag 5 maart om 20u. 
Op een leuke manier zal je onze werking en andere leuke dingen te weten komen. Nodig gerust je vrienden en vriendinnen uit! Deze avond is volledig vrijblijvend, je bent hierna dus tot niks verplicht.
Bekijk ook zeker ons filmpje eens om in de stemming te komen 
Tot dan! 
 
-->  Onze infoavond gemist? Niet getreurd! Stuur ons een berichtje/mailtje en we sturen je de opname van deze infoavond door! 
 
 
 
 

Animator in spe

Altijd al gedroomd om kinderen te animeren en buiten te ravotten? Dan ben jij bij ons op de juiste plaats! Hieronder vind je allerlei informatie voor de monitor-in-wording. 
Vind je hier niet de informatie die je zoekt? Stuur dan zeker een mailtje (klik hier) of spreek gerust een van onze animatoren aan.

Wanneer?

Bokal gaat in 2021 door vanaf 26 juli t.e.m. 20 augustus, met op 25 juli onze startdag en op 20 augustus onze slotbbq!

De werking start voor de animatoren om 8h00 en eindigt om 18h00. 
Begeleide activiteiten worden gehouden tussen 9h00 en 12h00 en tussen 14h00 en 17h00.
Daarna start de opvang tot 18h00.


We sluiten de dag af met een kleine vergadering om eens te luisteren hoe de dag bij jou en de anderen verlopen is, ook overlopen we hoe de volgende dag er zal uit zien.
Op vrijdag sluiten we de week af met een iets uitgebreidere evaluatie, waar elke animator apart zal geëvalueerd worden. 

Waar?

Gemeenschapsschool De Zonnebloem te Kalken. Ingang via de Centrumwijk.

Profiel?

- Je bent minimum 15 jaar?
- Enthousiast?
- Speels?
- Avontuurlijk?
- Je hebt verantwoordelijkheidszin?
- Je kan goed met kinderen omgaan?
- ... ?
Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Cursus?

Een cursus gedaan hebben is niet verplicht, maar toch raden we het met nadruk aan. Organisaties zoals de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk (www.speelplein.net), CM, en nog vele andere bieden kwaliteitsvolle en zeer leuke cursussen aan waar je een attest van animator of hoofdanimator kan behalen.

Leuk weetje: de gemeente Laarne betaalt 60€ terug aan iedereen die zo'n animatorcursus wil volgen. Het enige dat je hoeft te doen is hen een bewijs van deelname bezorgen. Ook verschillende ziekenfondsen betalen een deel terug (bv: Bond Moyson betaalt 50% vh bedrag terug).

Onkostenvergoeding?

Je ontvangt als animator een forfaitaire vergoeding van €20/dag. Dit komt neer op een €100/week en een dosis kinderliefde!

Animatoren die een cursus hebben gevolgd of reeds 3 jaar speelpleinervaring hebben, ontvangen een forfaitaire vergoeding van €25/dag of € 125/week.

Info?

Wil je graag nog wat extra informatie? 
Neem dan contact op via

  • onze Facebookpagina,
  • ons instagramaccount 
  • via deze link: contactformulier
  • bel ons op volgend nummer: 0498/77 92 12 (bereikbaar tijdens de maanden juli en augustus. Spreek een berichtje in en we bellen je zo snel mogelijk terug).

Of vraag ook gerust aan onze animatoren om meer uitleg!