Over ons

Wanneer?

Bokal gaat in 2018 zijn 30e zomer in! En dus vieren wij feest! Deze start vanaf 30 juli tot 24 augustus met op zondag 29/07 onze startdag.
Er zijn begeleide activiteiten tussen 9h00 en 12h00 en tussen 14h00 en 17h00.
Opvang is er voorzien vanaf 8h00 en tot 18h00.
Op feestdagen gaat het speelplein gewoon door.

Wegens de verjaardag van bokal worden er dit jaar op elke vrijdag een uistap gepland. In de eerste week zal dit plopsaland zijn, tijdens de tweede week wordt er een uitstap gepland naar de zee, in de derde week gaan we naar Roosbroeck en in de laatste week wordt er een uitstap voorzien naar de Nieuwdonck.

 

Waar?

Gemeenschapsschool De Zonnebloem te Kalken. Ingang via de Centrumwijk.

 

Voor wie?

Kinderen van 3 tot 12 jaar zijn welkom* (dit is dus van het 1ste kleuterklas tot het 6de leerjaar). 
Kindjes van 2,5 jaar die reeds proper zijn, zijn ook altijd welkom!

Prijs?

Halve dag (enkel voor de mini's) : €3

Dagprijs: €6
Weekprijs: €25
Verzekering en administratiekosten: €3 (eenmalig)
In deze prijs zitten volgende dingen inbegrepen: 
• Tienuurtje en vieruurtje
• Drinken bij de lunch
• Iedere woensdag een warm middagmaal
• Wekelijkse uitstap
• Activiteiten per groep

 

Attesten?

Wanneer u bij de CM aangesloten bent heeft u recht op een jaarlijkse tegemoetkoming tot 15 euro voor de kosten van deelname aan de speelpleinwerking voor leden tot en met 24 jaar.
Wij hebben reeds contact opgenomen met de CM en een kopie van het attest voor de belastingen volstaat. U hoeft ons de papieren niet te laten invullen.

De attesten die je kan gebruiken voor de belastingsaangifte zullen in de loop van de maand maart - april worden opgestuurd.

Mensen die brieven hebben om geld terug te krijgen van de mutualiteit, mogen deze doorsturen naar bokalken@hotmail.com of binnensteken op Bosstraatje 46, 9270 Kalken, t.a.v. Dorien Plaetinck. Deze zullen u dan ingevuld terug bezorgd worden. Gelieve wel wat geduld uit te oefenen gezien wij studenten zijn en bijgevolg ook andere dingen te doen hebben.

Info?

Wil je graag nog wat extra informatie? Stuur dan een mailtje naar bokalken@hotmail.com of contacteer ons via volgende link: contactformulier

 *Wij verwelkomen ook inclusie-kindjes op ons speelplein mits eigen begeleiding. Wij zouden dit graag zelf doen maar zijn hier echter onderbemand voor en momenteel is hier ook geen lid voor bevoegd.