Over ons

Wanneer?

Bokal gaat in 2019 al zijn 31ste zomer in! Deze start vanaf 29 juli tot en met 23 augustus met op zondag 28/07 onze startdag.
Op de Bokaldagen zijn er begeleide activiteiten tussen 9h00 en 12h00 en tussen 14h00 en 17h00.
Opvang is er voorzien vanaf 8h00 tot 18h00.
Op feestdagen (15/08) gaat Bokal deze zomer NIET door.

Er worden ook warme maaltijden aangeboden én uitstappen gemaakt. Die kan je terugvinden op onze website 'Kalender 2019' of op de kalender die je meekrijgt op bokal.

Waar?

Gemeenschapsschool De Zonnebloem te Kalken. Ingang via de Centrumwijk.

Voor wie?

Kinderen van 3 tot 12 jaar zijn welkom* (dit is dus van het 1ste kleuterklas tot het 6de leerjaar). Wij vragen wel vriendelijk dat uw kind zindelijk is en dus geen pamper draagt. Een zakje met reserve kledij in de rugzak steken is een must want een ongelukje is natuurlijk wel altijd mogelijk.

Prijs?

Halve dag (enkel voor de mini's) : €3

Dagprijs: €6
Weekprijs: €25
Verzekering en administratiekosten: €3 (eenmalig)
In deze prijs zitten volgende dingen inbegrepen: 
• Tienuurtje en vieruurtje
• Drinken bij de lunch
• Iedere vrijdag een warm middagmaal
• Wekelijkse uitstap
• Activiteiten per groep

Attesten?

Wanneer u bij de CM aangesloten bent heeft u recht op een jaarlijkse tegemoetkoming tot 15 euro voor de kosten van deelname aan de speelpleinwerking voor leden tot en met 24 jaar.
Wij hebben reeds contact opgenomen met de CM en een kopie van het attest voor de belastingen volstaat. U hoeft ons de papieren niet te laten invullen.

De attesten die je kan gebruiken voor de belastingsaangifte zullen in de loop van de maand maart - april worden opgestuurd.

Mensen die brieven hebben om geld terug te krijgen van de mutualiteit, mogen deze doorsturen naar bokalken@hotmail.com of binnensteken op Bosstraatje 46, 9270 Kalken, t.a.v. Dorien Plaetinck. Deze zullen u dan ingevuld terug bezorgd worden. Gelieve wel wat geduld uit te oefenen gezien wij studenten zijn en bijgevolg ook een drukke agenda hebben.

Info?

Wil je graag nog wat extra informatie? Stuur dan een mailtje naar bokalken@hotmail.com of contacteer ons via volgende link: contactformulier. We zijn ook in de maanden juli en augustus bereikbaar op volgende gsmnummer: 0498 77 92 12.

 *Wij verwelkomen ook inclusie-kindjes op ons speelplein mits eigen begeleiding. Wij zouden dit graag zelf doen maar zijn hier echter onderbemand voor en momenteel is hier ook geen lid voor bevoegd.