Over ons

Wanneer?

Bokal gaat in 2021 al zijn 33ste zomer in! Deze start vanaf 26 juli tot en met 20 augustus. 
Op de Bokaldagen zijn er begeleide activiteiten tussen 9h00 en 12h00 en tussen 14h00 en 17h00.
Opvang is er voorzien vanaf 8h00 tot 18h00.
 

Gezien de huidige situatie vragen wij de kinderen NIET naar huis te laten gaan om te eten (middagpauze 12-14u) en dan terug te komen. Dit zou de 'dagbubbel' doorbreken. Mini's die ingeschreven zijn voor een halve dag (zie verder) kunnen uiteraard afgehaald worden om 12u. 

Voorlopig worden er ook geen daguitstappen gepland (wekelijks zwemmen, daguitstap naar Puyenbroeck...) 

Waar?

Basisschool De Zonnebloem te Kalken. Ingang via de Centrumwijk.

Voor wie?

Kinderen van 3 tot 15 jaar zijn welkom.  Wij vragen wel vriendelijk dat uw kind zindelijk is en dus geen pamper draagt. Een zakje met reserve kledij in de rugzak steken is een must want een ongelukje is natuurlijk wel altijd mogelijk.*

NIEUW: vanaf zomer 2021 starten wij opnieuw met een tienergroep! Alle tieners van het 1e -3e middelbaar zijn welkom!

Indeling groepen

De groepen op Bokal worden ingedeeld afhankelijk van in welke kleuterklas/leerjaar uw kind afgelopen schooljaar zat. 

Mini's: peuterklas en 1e kleuterklas, vanaf 3 jaar(!)
Maxi's: 2e en 3e kleuterklas

1&2: 1e leerjaar en 2e leerjaar
3&4: 3e leerjaar en 4e leerjaar
5&6: 5e leerjaar en 6e leerjaar

Tieners: 1e -3e middelbaar

bijvoorbeeld: Luna zat afgelopen schooljaar (2020-2021) in het 4e leerjaar, dan zal zij tot de groep 3&4 behoren. 

nota: Het is mogelijk wanneer het aantal mini's in een grote minderheid zijn t.o.v. een grote groep maxi's, een aantal van de jongste maxi's naar de minigroep zal gaan. Dit geldt niet voor andere groepen. 

Prijs?

Door de huidige omstandigheden hebben we besloten dat kinderen enkel per week kunnen ingeschreven worden. Dit jaar geldt dus geen dagprijs.
De weekprijs bedraagt net zoals vorig jaar €25.

We hebben begrip voor onze allerkleinste Bokallertjes die in de namiddag nog een dutje doen thuis en dus een halve dag naar ons speelplein komen. Voor hen kan er voor een volledige week ingeschreven worden, maar met halve dagen. Hun weektotaal komt dan op €15. Dit geldt enkel voor de mini’s. Uiteraard kunnen zij ook een volledige week met volledige dagen inschrijven (€25).

+Verzekering en administratie: 3€ (eenmalig)

In deze prijs zit inbegrepen:

  • tienuurtje en vieruurtje
  • iedere vrijdag een warme maaltijd
  • activiteiten per groep

! Dit jaar vragen we om uw kind een drinkbus te laten meebrengen en te naamtekenen. Deze zal wel kunnen heropgevuld worden met water op Bokal zelf. Zo kunnen ‘foutjes’ voorkomen worden met het doorgeven van bekers.!

Attesten? 

Wanneer u bij de CM aangesloten bent heeft u recht op een jaarlijkse tegemoetkoming tot 15 euro voor de kosten van deelname aan de speelpleinwerking voor leden tot en met 24 jaar.
Wij hebben reeds contact opgenomen met de CM en een kopie van het attest voor de belastingen volstaat. U hoeft ons de papieren niet te laten invullen.

De attesten die je kan gebruiken voor de belastingsaangifte zullen in de loop van de maand maart - april worden opgestuurd.

Mensen die brieven hebben om geld terug te krijgen van de mutualiteit, mogen deze doorsturen naar bokalken@hotmail.com of binnensteken op Kalkendorp 16, 9270 Kalken, t.a.v. Paulien De Ridder. Deze zullen u dan ingevuld terug bezorgd worden. Gelieve wel wat geduld uit te oefenen gezien wij studenten zijn en bijgevolg ook een drukke agenda hebben.

Info?

Wil je graag nog wat extra informatie? Stuur een mailtje naar bokalken@hotmail.com of contacteer ons via volgende link: contactformulier  OF contacteer ons via de facebookpagina van Speelplein Bokal. We zijn ook in de maanden juli en augustus bereikbaar op volgende gsmnummer: 0498 77 92 12.

 *Wij verwelkomen ook inclusie-kindjes op ons speelplein mits eigen begeleiding. Wij zouden dit graag zelf doen maar zijn hier echter onderbemand voor en momenteel is hier ook geen lid voor bevoegd.