Planning zomer 2018

Liefste Bokalouders,
deze zomer bestaat ons speelplein 30 jaar!

Om deze verjaardag te vieren hebben wij enkele speciale uitstappen gepland voor jullie:

Week 1, 3/8 : Plopsaland 
Week 2, 10/8: Zee (Oostende) 
Week 3, 17/8: Rozebroeken
Week 4, 24/8: Nieuwdonk

Op vrijdag 24/8 vindt 's avonds ook onze slotbarbecue plaats. Schrijf deze data zeker in jullie agenda! 
De mini’s en maxi’s gaan vrijdag 3 augustus NIET mee naar Plopsaland. Voor hen voorzien we een toffe verrassing op het speelplein zelf. Voor Plopsaland en de zee zijn er echter beperkte plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Om dit allemaal vlot te laten verlopen, hebben we gekozen voor een online inschrijvingssysteem. Wanneer je kind graag mee wil, kan je hem/haar inschrijven vanaf woensdag 25 juli. De link zal te vinden zijn op deze website en op de facebook pagina (https://www.facebook.com/Speelplein-Bokal-1456734087978956/) .  De inschrijvingen lopen tot de woensdag voor de uitstap.

Voor de uitstap naar Plopsaland vragen we een bedrag van 15 euro per kind. Ons rekeningnummer zal u vinden op het inschrijvingsformulier. Voor de andere uitstappen hoeft u niet extra te betalen en geldt de normale regeling: €25 voor een weekje Bokal en €6 per dag.

De kinderen worden, zoals op andere dagen, verwacht om 9 uur stipt (!) en zullen terug op het speelplein zijn tegen 17 uur. Bij de uitstap naar Plopsaland zouden we rond 17 uur 30 terug zijn. Wij voorzien telkens een tienuurtje, een drankje tijdens de middag, genoeg water en een vieruurtje. Een lunchpakket dient dus zelf meegebracht te worden. 
Moesten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om een berichtje te sturen naar deze pagina!

Wij kijken er alvast enorm naar uit en wij hopen jullie ook! 
Het wordt een spetterende zomer vol feestplezier!!